Product Manager pro Fulltext robota

České Budějovice, Plzeň, Praha

Pro muže i ženy OZP Plný úvazek

Pod souhrnným názvem “fulltext robot” se skrývá sada mechanismů, procesů a algoritmů, jejichž hlavním úkolem je vytvářet a udržovat databázi miliard webových stránek a obrázků, nad kterou pak Seznam Search hledá. Poté tyto webové stránky analyzovat a snažit se je “pochopit”.

Co u nás budete dělat

  • víc než odbavování konkrétních tasků vás zajímá big picture a pochopení problémů uživatelů i dalších stakeholderů.
  • bude se vám hodit IT background ať už ze studia nebo předchozí praxe.
  • chcete se podílet na procesu zdokonalování produktu od začátku do konce – od identifikace problému/příležitosti, přes spolupodílení se na jeho řešení, až po přípravu a vedení projektu, jenž toto řešení bude realizovat.
  • zajímají vás big data a/nebo machine learning a chcete být u toho, jak se state-of-the-art řešení strojového učení integrují do produkčních aplikací.

Jak to u nás funguje

Pár našich projektů, na kterých se tým robota podílí, najdete na našem blogu: 

V týmu uvítáme jak zkušené produkťáky, tak i kandidáty s kratší praxí po škole.

Co nabízíme

  • V týmu řešíme zajímavé úkoly, které ve střední Evropě ještě nikdo neřešil. Máme opravdu velká data (miliardy webových stránek) a výpočetní clustery (stovky serverů).
  • Příležitost vidět výsledky své práce ve službě, kterou používají miliony uživatelů.
  • Přátelský tým, který ochotně sdílí své znalosti a diskutuje o nich, ve kterém se rádi setkáváme i mimo práci a nezřídka se z kolegů stávají přátelé.
  • Možnost pracovat hybridně, částečně z domova a částečně z kanceláře.
  • Úzká spolupráce s kolegy z produktu, výzkumu, vývoje, kteří vám ukážou opravdu produkčně nasazené strojové učení, co a proč lidé hledají, jak se ladí aplikace běžící na stovkách serverů a cokoliv dalšího z oboru.
  • Zapomeňte na dress code a formality, máme tu přívětivé prostředí pro děti i čtyřnohé mazlíčky.

Jedná se o zástup za MD. 

Kdo bude váš nadřízený

Richard Dubiel

Product manager senior

Na co se u nás můžete těšit

Dny volna navíc
K dovolené ještě dalších 5 dnů? No fakt. Ať už chcete třeba jen lenošit nebo vás hezké počasí naopak žene ven, užijte si volno podle vašich představ.
Fandíme rodinám
Zkombinovat práci a rodinu je důležité, proto jsme založili firemní školku Seznámek, aby si byly děti i rodiče vždycky nablízku.
Home office lze dohodnout
V kanceláři bychom vás přeci jen rádi občas potkali, ať se nedivíme, kde jste se u nás vzali. Ale že jde někdy práce líp od ruky z domácího prostředí, tomu taky rozumíme. Domluvte se s nadřízeným a jistě najdete dobrý kompromis.
Interní vzdělávání
U nás se nudit nebudete. Osobnímu i profesnímu rozvoji fandíme a nabízíme nekonečně příležitostí k seberozvoji a vzdělávání, včetně pomoci od profesionálních trenérů.
Konference
Načerpejte nové inspirace a trendy, a to buď v publiku nebo rovnou na pódiu.
Lékař online 24/7
Zdraví je jen jedno, proto nám vaše zdraví jedno není. Našeho lékaře můžete využít ve dne v noci klidně z vaší postele, ať už chcete konzultaci nebo napsat eRecept.
Odměna za pracovní výročí
V Seznamu si vážíme loajality našich kolegů, kteří tu s námi prošli už kus cesty. Abychom jim za to poděkovali, odměňujeme je při dosažení významných pracovních výročí.
Ovoce do práce
Nálož vitamínů 2x měsíčně, občas i s nějakým chuťovým překvápkem.
Pet friendly
Že je maskot Seznamu pes, není úplná náhoda. Čtyřnohé kolegy vítáme, dokonce s námi chodí i na porady.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.
Technika na přání
Apple, Linux nebo Windows? Všechno máme a k dispozici dáme. A pokud už jste zvyklí na své vymazlené miláčky, pracujte klidně na vlastním zařízení a my vám budeme finančně přispívat.
Týden duševní pohody
Stejně jako pečujeme o naše fyzické zdraví, měli bychom věnovat pozornost i tomu duševnímu.

Kde budete pracovat

Mapa Česko a Slovensko
České Budějovice
Seznam.cz, a.s.
Nádražní 159/21
370 01 České Budějovice
Vlakové i autobusové nádraží máte od nás do 5 minut chůze. Auto můžete nechat v centru Mercury.
Plzeň
Seznam.cz, a.s.
Náměstí T. G. Masaryka 1931/12
301 00 Plzeň – Jižní Předměstí
Vlakem bude nejlepší vystoupit až na vlakovém nádraží Plzeň Jižní Předměstí a jít 10 minut pěšky. A pokud jedete autem, v okolí se nějaké parkovací místo vždycky najde.
Tramvaj
4
Praha
Seznam.cz, a.s.
Radlická 3294/10
150 00 Praha 5 – Smíchov
Naše centrála je velmi dobře dostupná, můžete dorazit metrem na lince B, jednou z nesčetných tramvají nebo autobusem. Autobusové nádraží Na Knížecí je hned za rohem.
Metro
B – Anděl
Tramvaj
1 3 4 5 7 9 10 12 14 15 16 20 21
Bus
123 167 191

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Časté dotazy

Mohu využívat Home office?

V Seznamu samozřejmě home office nabízíme, ale míra záleží na jednotlivých odděleních a osobní domluvě. 

Jak probíhá zaškolení?

Čeká vás úvodní „nováčkovský“ den s našimi Trenéry. U některých pozic vás uvítá i produktové školení. Každý z manažerů má vytvořený plán vašeho zaučování, který přizpůsobuje vaším možnostem a tempu. V týmech jsou standardně seniorní kolegové nebo tzn. buddy, který vám se vším pomůže. 

Mohu mít v kanceláři psa?

Jsme dog friendly kancelář, takže Seznamáci si běžně do práce čtyřnohé mazlíčky vodí. Ke slušnosti ovšem patří zeptat se ostatních, zda nemají  třeba alergii. 

Jak probíhá výběrko na pozice odborných specialistů?

Vzhledem k tomu, že se jedná o mix pozic, které vyžadují jednotlivé specializace a potřeby, přesný detail se dozvíte od HR Specialisty. Ten s vámi výběrko absolvuje a podle typu pozice vás čeká pohovor případně kombince pohovoru s nějakým typem praktického úkolu. Někde můžete využít Assessment centrum, kde se potkáte s vícero uchazeči. 

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?