Key Account Manager

Praha

Pro muže i ženy Plný úvazek

Pro náš obchodní tým, který vede Radek, hledáme nového Key Account Managera. Pomáháme naším klientům v dosahování skvělých výsledků v oblasti reklamy. Nejdůležitější jsou pro nás nadstandardní vztahy s klienty. Práce u české internetové jedničky má zásadní výhodu – všichni nás znají a naše produkty potřebují. Našim hlavním produktem je reklama. Fungující, etická, s nejvyšším dosahem u uživatelů českého internetu.

Koho hledáme a co vás čeká

  • Budete obchodovat s klíčovými zákazníky a stanete se pro klienty partnerem v oblasti plánování marketingu.
  • Budete s nimi rozvíjet dlouhodobé vztahy a hledat potenciál pro jejich další rozvoj.
  • Umíte výborně komunikovat, prezentovat i vyjednávat, protože budete vytvářet obchodní nabídky, prezentovat je klientům a prodávat internetovou reklamu a všechny mediatypy.
  • Alespoň dva roky jste úspěšně obchodoval, nejlépe ve službách pro firemní klienty (oblast reklamy nebo online marketingu může být výhodou)
  • Obchod je pro vás radost, motivuje vás makat a vydělat si – každý obchodník má individuální plán, ale zároveň spolupracujeme v týmu a plníme společné cíle.
  • Neobejde se to bez práce v našem interním systému, administrativa je tak nedílnou součástí.

Kdo bude váš nadřízený

Radek Krechler

Manažer obchodního týmu klíčových zákazníků

V Seznamu pracuji od roku 2008. Začínal jsem jako obchodník pro malé a střední klienty v Ústeckém kraji. Po pár letech mi byli svěřeni klíčoví zákazníci napříč regiony a v současnosti vedu obchodní tým, který se stará o klíčové zákazníky sídlící od Krušných hor až po hranice Vysočiny. Za více než 16 let mě Seznam nepřestává bavit, překvapovat a zároveň motivovat. Ve volném čase mě najdete na squashovém či tenisovém kurtu nebo v sedle horského kola či cestovního motocyklu.

Co nabízíme

  • Práce u české internetové jedničky a největšího mediálního domu v České republice.

  • Ke klientům přistupujeme partnersky. Zaměřujeme se na dlouhodobé vztahy, rady a konzultace. Jsme pyšní na to, co prodáváme. Naše produkty a služby totiž pomáhají klientům v podnikání.
  • Můžete realizovat ty nejlepší možné kampaně na trhu a propojovat s našimi dalšími službami TV, rádio či print.
  • Kdo má chuť se vzdělávat a rozvíjet, pomohou mu manažeři i interní trenéři. S nimi se můžeme pustit do spousty kurzů, workshopů nebo individuálních konzultací.
  • Motivační finanční ohodnocení, kvartální bonusy, odměny za přeplnění plánu a také profesionální zázemí a podmínky pro práci – Macbook, iPhone vč. neomezeného volání.
  • Pružnou pracovní dobu, 6 týdnů volna a další řadu zajímavých benefitů jako například cafeterie, příspěvek na stravu a další.
  • Po zapracovaní můžeme nabídnout služební vůz i k soukromým účelům.
  • Jedná se o spolupráci na HPP.

Jak vypadá tým

  • Náš tým vede zkušený Radek, který je Manažerem obchodního týmu regionálního obchodu.

  • Jsme zhruba 8 členný tým kolegů, kterým záleží na osobních vztazích a rádi se tu i tam potkáme mimo kancelář.

Budeme se těšit na vaše CV. 

Na co se u nás můžete těšit

Dny volna navíc
K dovolené ještě dalších 5 dnů? No fakt. Ať už chcete třeba jen lenošit nebo vás hezké počasí naopak žene ven, užijte si volno podle vašich představ.
Home office lze dohodnout
V kanceláři bychom vás přeci jen rádi občas potkali, ať se nedivíme, kde jste se u nás vzali. Ale že jde někdy práce líp od ruky z domácího prostředí, tomu taky rozumíme. Domluvte se s nadřízeným a jistě najdete dobrý kompromis.
Interní vzdělávání
U nás se nudit nebudete. Osobnímu i profesnímu rozvoji fandíme a nabízíme nekonečně příležitostí k seberozvoji a vzdělávání, včetně pomoci od profesionálních trenérů.
Konference
Načerpejte nové inspirace a trendy, a to buď v publiku nebo rovnou na pódiu.
Ovoce do práce
Nálož vitamínů 2x měsíčně, občas i s nějakým chuťovým překvápkem.
Pet friendly
Že je maskot Seznamu pes, není úplná náhoda. Čtyřnohé kolegy vítáme, dokonce s námi chodí i na porady.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.
Technika na přání
Apple, Linux nebo Windows? Všechno máme a k dispozici dáme. A pokud už jste zvyklí na své vymazlené miláčky, pracujte klidně na vlastním zařízení a my vám budeme finančně přispívat.

Kde budete pracovat

Praha

Seznam.cz, a.s.
Radlická 3294/10
150 00 Praha 5 – Smíchov
Naše centrála je velmi dobře dostupná, můžete dorazit metrem na lince B, jednou z nesčetných tramvají nebo autobusem. Autobusové nádraží Na Knížecí je hned za rohem.
Metro
B – Anděl
Tramvaj
1 3 4 5 7 9 10 12 14 15 16 20 21
Bus
123 167 191

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Časté dotazy

Co se můžu na vzdělávacích kurzech naučit jako obchodník?

Naši obchodníci jsou v péči trenérů, a to průběžně po celou dobu od svého nástupu. Vybrušují si produktové základy i obchodní dovednosti, součástí tréningů jsou i simulace obchodních rozhovorů, obchodní workshopy na míru a podpora v terénu u klientů.

Jak vypadá oddělení klíčových zákazníků?

Obchodníci na pozici Key Account managera fungují v roli marketingových a projektových specialistů, kteří klientům radí s komplexním marketingovým mixem. Umí tedy klientům nabídnout široké spektrum možností a služeb nejen v online marketingu, ale také formáty pro televizi, rádio, tisk. Ve svém portfoliu mívají několik desítek klientů a o ty se dlouhodobě starají. Spolupracují ale i s kolegy z naší obchodní sítě na rozvoji menších klientů.

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?