Key Account Manager

Praha

Pro muže i ženy Plný úvazek

Pro náš obchodní tým, který vede Lukáš hledá nového Key Account Managera. Pomáháme naším klientům v dosahování skvělých výsledků v oblasti reklamy. Nejdůležitější jsou pro nás nadstandardní vztahy s klienty. Práce u české internetové jedničky má zásadní výhodu – všichni nás znají a naše produkty potřebují. Našim hlavním produktem je reklama. Fungující, etická, s nejvyšším dosahem u uživatelů českého internetu.

Koho hledáme a co vás čeká

  • Budete obchodovat s klíčovými zákazníky a stanete se pro klienty partnerem v oblasti plánování marketingu.
  • Budete s nimi rozvíjet dlouhodobé vztahy a hledat potenciál pro jejich další rozvoj.
  • Umíte výborně komunikovat, prezentovat i vyjednávat, protože budete vytvářet obchodní nabídky, prezentovat je klientům a prodávat internetovou reklamu a všechny mediatypy.
  • Alespoň dva roky jste úspěšně obchodoval/a, nejlépe ve službách pro firemní klienty (oblast reklamy nebo online marketingu může být výhodou)
  • Obchod je pro vás radost, motivuje vás makat a vydělat si – každý obchodník má individuální plán, ale zároveň spolupracujeme v týmu a plníme společné cíle.
  • Neobejde se to bez práce v našem interním systému, administrativa je tak nedílnou součástí.

Kdo bude váš nadřízený

Lukáš Kříž

Manažer obchodního týmu regionálního obchodu

V Seznamu pracuji od roku 2019. Původně jsem nastoupil na oddělení Telesales, kde jsem péčí o malé a střední klienty získával zkušenosti s marketingem a obchodem. Během této doby mě naše produkty naprosto pohltily, až jsem se po dvou letech vypracoval na Oddělení pro klíčové zákazníky. Teď jsem na pozici Managera obchodního týmu, kde dohlížím, abychom plnili stanovené cíle a rozvíjeli dlouhodobé obchodní vztahy s našimi inzerenty a agenturami.

Co nabízíme

  • Práce u české internetové jedničky a největšího mediálního domu v České republice.
  • Ke klientům přistupujeme partnersky. Zaměřujeme se na dlouhodobé vztahy, rady a konzultace. Jsme pyšní na to, co prodáváme. Naše produkty a služby totiž pomáhají klientům v podnikání.
  • Můžete realizovat ty nejlepší možné kampaně na trhu a propojovat s našimi dalšími službami TV, rádio či print.
  • Kdo má chuť se vzdělávat a rozvíjet, pomohou mu manažeři i interní trenéři. S nimi se můžeme pustit do spousty kurzů, workshopů nebo individuálních konzultací.
  • Motivační finanční ohodnocení, kvartální bonusy, odměny za přeplnění plánu a také profesionální zázemí a podmínky pro práci – Macbook, iPhone vč. neomezeného volání.
  • Pružnou pracovní dobu, 6 týdnů volna a další řadu zajímavých benefitů jako například cafeterie, příspěvek na stravu a další.
  • Po zapracovaní můžeme nabídnout služební vůz i k soukromým účelům.
  • Jedná se o spolupráci na HPP.

Jak vypadá tým? 

  • Náš tým vede zkušený Lukáš, který je Manažerem obchodního týmu regionálního obchodu.
  • Jsme zhruba 8 členný tým kolegů, kterým záleží na osobních vztazích a rádi se tu i tam potkáme mimo kancelář.

Budeme se těšit na vaše CV. 

Na co se u nás můžete těšit

Dny volna navíc
K dovolené ještě dalších 5 dnů? No fakt. Ať už chcete třeba jen lenošit nebo vás hezké počasí naopak žene ven, užijte si volno podle vašich představ.
Home office lze dohodnout
V kanceláři bychom vás přeci jen rádi občas potkali, ať se nedivíme, kde jste se u nás vzali. Ale že jde někdy práce líp od ruky z domácího prostředí, tomu taky rozumíme. Domluvte se s nadřízeným a jistě najdete dobrý kompromis.
Interní vzdělávání
U nás se nudit nebudete. Osobnímu i profesnímu rozvoji fandíme a nabízíme nekonečně příležitostí k seberozvoji a vzdělávání, včetně pomoci od profesionálních trenérů.
Konference
Načerpejte nové inspirace a trendy, a to buď v publiku nebo rovnou na pódiu.
Ovoce do práce
Nálož vitamínů 2x měsíčně, občas i s nějakým chuťovým překvápkem.
Pet friendly
Že je maskot Seznamu pes, není úplná náhoda. Čtyřnohé kolegy vítáme, dokonce s námi chodí i na porady.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.
Technika na přání
Apple, Linux nebo Windows? Všechno máme a k dispozici dáme. A pokud už jste zvyklí na své vymazlené miláčky, pracujte klidně na vlastním zařízení a my vám budeme finančně přispívat.

Kde budete pracovat

Praha

Seznam.cz, a.s.
Radlická 3294/10
150 00 Praha 5 – Smíchov
Naše centrála je velmi dobře dostupná, můžete dorazit metrem na lince B, jednou z nesčetných tramvají nebo autobusem. Autobusové nádraží Na Knížecí je hned za rohem.
Metro
B – Anděl
Tramvaj
1 3 4 5 7 9 10 12 14 15 16 20 21
Bus
123 167 191

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Časté dotazy

Co se můžu na vzdělávacích kurzech naučit jako obchodník?

Naši obchodníci jsou v péči trenérů, a to průběžně po celou dobu od svého nástupu. Vybrušují si produktové základy i obchodní dovednosti, součástí tréningů jsou i simulace obchodních rozhovorů, obchodní workshopy na míru a podpora v terénu u klientů.

Jak vypadá oddělení klíčových zákazníků?

Obchodníci na pozici Key Account managera fungují v roli marketingových a projektových specialistů, kteří klientům radí s komplexním marketingovým mixem. Umí tedy klientům nabídnout široké spektrum možností a služeb nejen v online marketingu, ale také formáty pro televizi, rádio, tisk. Ve svém portfoliu mívají několik desítek klientů a o ty se dlouhodobě starají. Spolupracují ale i s kolegy z naší obchodní sítě na rozvoji menších klientů.

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?