Trenér

Praha

Pro muže i ženy Absolventi Plný úvazek

Ráno příprava rozvojového newsletteru, dopoledne workshop pro obchodníky a odpoledne manažerská a talentová konzultace. I takhle může vypadat den trenéra v Seznamu. Tréninky, školení, konzultace, podpora na konferencích a všeobecný rozvoj Seznamáků, to všechno je náš denní chleba. Proto hledáme samostatnou osobnost, která má praktické zkušenosti na pozici trenéra. Zároveň si přejeme, aby to byl silný týmový hráč, který s námi potáhne za jeden provaz. Osobnost plná energie, která má drive, dovede strhnout a zaujmout.

Co budete dělat:

  • Různorodou práci.. tréninky, školení, workshopy, webináře pro celou firmu (Obchod, Vývoj, Produkt, Média..).
  • E-learningové kurzy a vlastní projekty.
  • Konzultovat s manažery, cestovat po pobočkách.
  • Doprovázet obchodníky na schůzkách s klienty a poskytovat jim zpětnou vazbu. K této pozici je i služební auto, které lze používat soukromě.
  • Celkově to celé vnímáme jako smysluplnou práci, která v Seznamu lidem pomáhá.
  • Doporučuji tento článek.

Kdo bude váš nadřízený

Milan Fridrich

Manažer vzdělávání

S týmem trenérů zajišťujeme, aby se všichni naši zaměstnanci rozvíjeli a měli potřebné znalosti a dovednosti k úspěšnému působení ve své roli. Děláme prakticky vše, co si kolem rozvoje dokážete představit – školení, konzultace, tréninky, workshopy, e-learningové kurzy a cokoliv dalšího nám a našim kolegům dává smysl. Ve volném čase se věnuji rodině a sportu – zejména florbalu. Převážně už jen jako trenér, ale rád si i zahraji, abych se udržel v kondici.

S kým budete spolupracovat

  • S týmem lidí, kteří si umí vážit upřímných vztahů, pomoci a je s nimi zábava.

  • S lidmi, kteří mají jasnou vizi: „Seznamáci nás vnímají jako potřebné, užitečné profesionály v oblasti vzdělávání a rozvoje“ kterou realizujeme s našimi hodnotami: být přínosný, otevřený, týmový, osobně zodpovědný a zaměřený na rozvoj“.

„Za pět let v týmu vzdělávání, jsem nemusel řešit otázku, zda má moje práce smysl. Velkou výhrou je nejen fajn kolektiv, se kterým se mohu dělit o slasti i strasti, debatovat, aj., ale i se inspirovat a růst. Prostor dělat věci podle sebe a tak, aby to dávalo smysl i druhým. Oceňuji i neformální přístup v jednání, kdy díky otevřeným rozhovorům nemarníme čas. V neposlední řadě velký prostor pro osobní rozvoj.“ Lukáš, senior trenér.

„Na práci trenéra v Seznamu mě nejvíc baví rozmanitost témat, která školím a se kterými se každý den potkávám. Cením si obrovské svobody ve své práci a toho, že se neustále objevují nové výzvy, rozhodně se tu nenudím a neustále se posouvám. Jsou tu bezva lidi, pracujeme na super projektech a to, co tu děláme, mi dává smysl.“ Bára, senior trenérka.

„V Seznamu jsem více než 15 let. Hlavními důvody, proč mě tato práce stále baví, jsou nová vylepšení, zajímavé projekty a smysluplnost naší práce, která je spojena s profesionální a přátelskou atmosférou. Mým cílem je, aby náš tým měl pozitivní vliv na rozvoj firmy a vždy šel příkladem ve svém přístupu. Věřím, že cesta k tomuto cíli vede přes lidi. Proto se snažím najít jejich silné stránky a podporovat je v jejich osobním růstu. Jsem zaměřen na hledání řešení pro budoucnost a mám rád praktické využití vědeckých výzkumů a jejich přenesení do každodenního života. Pokud máte zájem o naši práci a o to, jak je propojena s mým koníčkem – sportem, poslechněte si jeden z mých podcastů.“ Milan, manažer vzdělávání.

Na co jsme pyšní a na co je potřeba se připravit

  • Umíme pracovat se všemi obory a pozicemi, od obchodníků, přes manažery, až po výzkumníky a vývojáře. Děláme věci na míru.
  • Interně pokrýváme většinu tréninků soft-skills, které jsou na trhu.
  • Poskytujeme podporu při interních i externích konferencích.
  • Pracujeme se silnými stránkami Seznamáků a pomáháme jim tak dosahovat nejlepších výkonů.
  • Máme na starost i administrativní stránku věci a nemůžeme si dovolit dělat v ní chyby.
  • Umíme dělat věci na míru, nikdo u nás nestojí na místě. Rozvoj dovedností je pro nás denním chlebem.

Na co se u nás můžete těšit

Auto i pro soukromé účely
U nás neřešíme, jestli jedete na nákup nebo rodinný výlet. Služební auto jednoduše využíváte tak, jako by bylo vaše.
Budget pro volný čas
Vyměnit body za kulturu, zdraví, sport, dovolenou nebo extra volno? Beze všeho.
Dny volna navíc
K dovolené ještě dalších 5 dnů? No fakt. Ať už chcete třeba jen lenošit nebo vás hezké počasí naopak žene ven, užijte si volno podle vašich představ.
Dovolená o týden delší
Dovolené není nikdy dost. Proto vám ke standardním 4 týdnům dovolené přidáme ještě další týden.
Lékař online 24/7
Zdraví je jen jedno, proto nám vaše zdraví jedno není. Našeho lékaře můžete využít ve dne v noci klidně z vaší postele, ať už chcete konzultaci nebo napsat eRecept.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.

Kde budete pracovat

Praha

Seznam.cz, a.s.
Radlická 3294/10
150 00 Praha 5 – Smíchov
Naše centrála je velmi dobře dostupná, můžete dorazit metrem na lince B, jednou z nesčetných tramvají nebo autobusem. Autobusové nádraží Na Knížecí je hned za rohem.
Metro
B – Anděl
Tramvaj
1 3 4 5 7 9 10 12 14 15 16 20 21
Bus
123 167 191

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Časté dotazy

Na jakých pobočkách vzdělávací kurzy najdu?

Potkáváme se online, osobně, v terénu, na centrále i na pobočkách. Ať už Seznamák potřebuje jakoukoliv podporu, formu umíme přizpůsobit individuálním potřebám. Na kurzech se potkáváme osobně v Praze, ale i na pobočkách v Brně a v Ostravě. Dojedeme za vámi ale kamkoliv.

Co se můžu na vzdělávacích kurzech naučit jako obchodník?

Naši obchodníci jsou v péči trenérů, a to průběžně po celou dobu od svého nástupu. Vybrušují si produktové základy i obchodní dovednosti, součástí tréningů jsou i simulace obchodních rozhovorů, obchodní workshopy na míru a podpora v terénu u klientů.

Co se můžu na vzdělávacích kurzech naučit jako manažer nebo šéf?

Ani manažeři a šéfové u nás nepřijdou zkrátka, kromě třídílné komplexní manažerské akademie máme dalších 13 témat kurzů. Mezi nejžádanější patří třeba emoční inteligence v leadershipu, delegování, nebo koučovský přístup.

Využíváte k učení i umělou inteligenci?

I budoucnost firemního vzdělávání bude ovlivněna automatizací, AI i virtuální realitou. Osobní kontakt a "živé" trenéry nahrazovat ale nebudeme. Nové technologie využíváme jako nástroje pro zefektivnění vzdělávání.

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?