Account Manager

Praha

Pro muže i ženy Absolventi

Do našeho pražského týmu hledáme Account Managera, který bude mít na starost portfolio našich klientů. Baví vás kombinovat servis klientovi, hledat cesty a dosahovat vytyčených cílů? Potom pro vás máme skvělou příležitost.

Co budete dělat

  • Budete mít na starosti firemní zákazníky ve svěřeném regionu, kterým pomůžete efektivně nastavovat reklamní kampaně a nabízet jim další služby.
  • Budete hledat individuální řešení pro každého klienta na míru, od online produktů a služeb, přes rádio spoty až po Televizi Seznam.
  • Většina vaší práce bude o péči a rozvoji stávajících zákazníků a hledání potenciálu pro další spolupráci. Součástí práce je, ale i oslovování nových potenciálních zákazníků.
  • Nevyhnete se administrativě a pravidelným reportům. CRM vytvořili Seznamáci přímo pro naše obchodní oddělení na míru.
  • Do týmu zapadnete, pokud vás baví kombinovat servis klientovi, hledání cest a dosahování obchodních výsledků
  • Práce v regionu Praha, Praha – východ, Praha – západ.

Kdo bude váš nadřízený

Co za to dostanete

  • Možnost výrazně ovlivnit své ohodnocení prostřednictvím motivační bonusové struktury, která je tvořena fixní složkou, pohyblivou složkou a kvartální odměnou.
  • Pracovní nástroje dle vašeho výběru – notebook a mobilní telefon (možnost i Apple – iPhone, MacBook). 
  • Po zaučení máte možnost získat služební automobil, jak pro služební, tak soukromé účely.
  • Pružnou pracovní dobu, 6 týdnů volna a další řadu zajímavých benefitů jako například cafeterie či příspěvek na stravu.
  • Dobrá dostupnost pobočky, kam si můžete vzít i psa.
  • Kdo má chuť se vzdělávat a rozvíjet, pomůžou mu manažeři i interní trenéři. S nimi se můžete zapojit do spousty kurzů, workshopů nebo individuálních konzultací. K dispozici máme také obsáhlý e-learning.
  • Práci pro největší českou internetovou společnost, kterou web denně navštěvují a využívají miliony lidí.

Jak vypadá tým

  • tým je složený z manažera obchodního týmu a kolegů obchodníků, kteří vám budou nápomocní v nejen průběhu adaptace
  • Jsme velká firma s dlouholetou tradicí. Nabízíme tak jistotu, že s námi jen tak něco neotřese. Navíc se nebojíme inovací a přivítáme každý dobrý nápad.
  • Neformální prostředí – všichni si tady tykáme a nemáme předepsaný dress code.

Na co se u nás můžete těšit

Auto i pro soukromé účely
U nás neřešíme, jestli jedete na nákup nebo rodinný výlet. Služební auto jednoduše využíváte tak, jako by bylo vaše.
Budget pro volný čas
Vyměnit body za kulturu, zdraví, sport, dovolenou nebo extra volno? Beze všeho.
Interní vzdělávání
U nás se nudit nebudete. Osobnímu i profesnímu rozvoji fandíme a nabízíme nekonečně příležitostí k seberozvoji a vzdělávání, včetně pomoci od profesionálních trenérů.
Lékař online 24/7
Zdraví je jen jedno, proto nám vaše zdraví jedno není. Našeho lékaře můžete využít ve dne v noci klidně z vaší postele, ať už chcete konzultaci nebo napsat eRecept.
Ovoce do práce
Nálož vitamínů 2x měsíčně, občas i s nějakým chuťovým překvápkem.
Pet friendly
Že je maskot Seznamu pes, není úplná náhoda. Čtyřnohé kolegy vítáme, dokonce s námi chodí i na porady.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.
Technika na přání
Apple, Linux nebo Windows? Všechno máme a k dispozici dáme. A pokud už jste zvyklí na své vymazlené miláčky, pracujte klidně na vlastním zařízení a my vám budeme finančně přispívat.

Kde budete pracovat

Praha

Seznam.cz, a.s.
Radlická 3294/10
150 00 Praha 5 – Smíchov
Naše centrála je velmi dobře dostupná, můžete dorazit metrem na lince B, jednou z nesčetných tramvají nebo autobusem. Autobusové nádraží Na Knížecí je hned za rohem.
Metro
B – Anděl
Tramvaj
1 3 4 5 7 9 10 12 14 15 16 20 21
Bus
123 167 191

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Časté dotazy

Mohu využívat Home office?

V Seznamu samozřejmě home office nabízíme, ale míra záleží na jednotlivých odděleních a osobní domluvě. 

Jak probíhá zaškolení?

Čeká vás úvodní „nováčkovský“ den s našimi Trenéry. U některých pozic vás uvítá i produktové školení. Každý z manažerů má vytvořený plán vašeho zaučování, který přizpůsobuje vaším možnostem a tempu. V týmech jsou standardně seniorní kolegové nebo tzn. buddy, který vám se vším pomůže. 

Mohu mít v kanceláři psa?

Jsme dog friendly kancelář, takže Seznamáci si běžně do práce čtyřnohé mazlíčky vodí. Ke slušnosti ovšem patří zeptat se ostatních, zda nemají  třeba alergii. 

Jak vypadá obchodní síť?

Kolegové v obchodní síti se s našimi klienty potkávají osobně na obchodních schůzkách. Celý pracovní čas si naši Accounti organizují sami, nikdo jim nedává schůzky do kalendáře, ale jsou páni svého času.

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?