Rust/Java/Scala Developer

Bratislava, Brno

Pro muže i ženy Plný úvazek

Jsme menší tým Relevance s manažerem Radimem, který pracuje na tom, aby se inzeráty zobrazovali tak, aby byly pro daného uživatele co nejvíc relevantní (když na nich klikne, aby ho zaujali). Zpravováváme obrovské množství dat (pomocí Rustu a i technologií Flink) a v současné době máme 5 kolegů. Úzce spolupracujeme s týmem výzkumu. Zní vám to dobře? 

S čím se budete denně potkávat

Flink
Git
Java
Kafka
Scala

Na čem pracujeme:

  • Pracujeme na prototypech a projektech souvisejících se zvýšením relevance výdeje reklamy a platformou pro poskytování modelů. 
  • Zpracováváme desítky GB dat za sekundu. 
  • Náš tým úzce spolupracuje s výzkumem, kterému pomáháme s učením a implementací modelů pro strojové učení. 
  • Klademe důraz na stabilitu, latenci a škálovatelnost dodávaného řešení.

Kdo bude váš nadřízený

Lukáš Svoboda

Vedoucí týmu vývoje pro Sklik.cz

S týmem DevOps zajišťujeme automatizaci, monitoring a CI/CD pro reklamní systém Sklik. Zavádíme nové technologie (například Kubernetes nebo Prometheus) a řešíme architekturu okolo stability a škálovatelnosti. V roce 2018 jsem založil SRE tým, který se stará o chod systému Sklik v produkci.

Koho bychom chtěli do týmu

  • Programujeme hlavně v Rustu, Javě/Scale a Pythonu. Je nutná předchozí praxe alespoň s některým z těchto jazyků
  • Výhodou je znalost streamového zpracování dat, Flink frameworku, Apache Kafka, Dockeru a Gitu.  
  • Další plus je obecný přehled o technologiích (gRPC, Kubernetes, Gitlab CI/CD, Spark, MySQL, ScyllaDB/Cassandra, S3, HBase) 
  • Nemusíte být senior, stačí když se rádi učíte nové věci a máte chuť posouvat sebe i produkty dopředu, na kterých budete pracovat.

Co ještě u nás v Seznamu najdete:

  • Možnost kariérního postupu 
  • Široké spektrum technologií, na které se dá specializovat 
  • Prostředí, ve kterém se člověk může realizovat a které je otevřené inovacím. 
  • Možnost i home office i remote. 
  • Neformální pracovní prostředí, kde si všichni tykáme a pomáháme si.

Na co se u nás můžete těšit

Budget pro volný čas
Vyměnit body za kulturu, zdraví, sport, dovolenou nebo extra volno? Beze všeho.
Dny volna navíc
K dovolené ještě dalších 5 dnů? No fakt. Ať už chcete třeba jen lenošit nebo vás hezké počasí naopak žene ven, užijte si volno podle vašich představ.
Lékař online 24/7
Zdraví je jen jedno, proto nám vaše zdraví jedno není. Našeho lékaře můžete využít ve dne v noci klidně z vaší postele, ať už chcete konzultaci nebo napsat eRecept.
Pružná pracovní doba
Někdo je ranní ptáče a nejvíc práce udělá se svítáním, někdo zas sova a nejvíc klidu na práci má večer. Důležité jsou pro nás kvalitní výsledky, ne váš rozvrh hodin.
Technika na přání
Apple, Linux nebo Windows? Všechno máme a k dispozici dáme. A pokud už jste zvyklí na své vymazlené miláčky, pracujte klidně na vlastním zařízení a my vám budeme finančně přispívat.

Kde budete pracovat

Mapa Česko a Slovensko
Bratislava
Seznam.cz Slovensko, s.r.o.
Bottova 7939/2A
811 09 Bratislava – Staré Mesto
Slovensko
Bus
50 68 88 90
Brno
Seznam.cz, a.s.
The Campus Science Park – Budova C
Palachovo náměstí 797/4
625 00 Brno – Starý Lískovec
Nejbližší zastávka je Nemocnice Bohunice. Pokud jste přijeli vlakem, na nádraží skočte do tramvaje č. 8 a za 20 minut jste u nás. Parkovat lze v podzemních garážích nebo v okolních oblastech Campus Square.
Tramvaj
3 8 25
Bus
40 50 51 69

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě, aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Zajímá vás tato pozice?

Zajímá vás tato pozice?