Jejda, takhle židle je už obsazená

Ale mrkněte na další pozice ve stejném oboru, které by vám mohly sednout.

Práce v Bratislavě

První pobočka Seznamu na Slovensku vyrostla v Bratislavě. Otevřeli jsme ji začátkem roku 2022 v prostorách moderního coworkingového centra The Spot. Máme vlastní kanceláře, ale zároveň využíváme 6 poschodí sdílených prostor, včetně tématických zasedaček a společenských místností. K dispozici máme kavárnu, bike room, školku a kantýnu přímo v prostorách centra. Ve volném čase rádi využíváme chillout zóny se stolním fotbálkem, ping-pongem, kulečníkem, VR, Xboxem a dalšími společenskými hrami. Aktivnější z nás pak můžou tunit svou fyzičku ve dvou fitness centrech. 

3 volné pozice

Jaké týmy budete potkávat

Pobočka v Bratislavě se postupně rozrůstá a má přes 20 zaměstnanců. Převažují tu vývojářské pozice v divizích Reklamy a divizi Identity a uživatelského profilu. Kolegové pracují ale i na projektech webové analytiky, videoslužbě IPTV a v marketingu. 

Proč do toho jít s námi

Česká internetová jednička

Na vlnách internetu jedeme už od roku 1996, takže nějaká ta bouře nás nerozhází. Máme pevnou pozici i v době silné konkurence a stabilní místo nabízíme i vám.

Služby, které pomáhají

Z jedné domovské stránky jsme se pořádně rozrostli. Dnes máme na triku řadu oblíbených služeb, které denně ulehčují život milionům lidí na českém internetu.

Inovace, AI a jedinečné technologie

Inovujeme technologie tak, aby byl český internet stále bezpečným místem. A umíme rozvinout i váš potenciál, protože na lidech nám záleží až na prvním místě.

Nezávislá média

Nevlastní nás žádný politik ani magnát, za naším zpravodajstvím a publicistikou stojí tvrdá a poctivá práce nezávislých novinářů a profíků mediálního světa.

Korporát s neformálním prostředím

Pravidla respektujeme, ale nehrotíme. Zakládáme si na upřímné komunikaci a pomáháme si. A rádi se potkáváme i ve fitku nebo v hospodě.

Onboarding a zpětná vazba

Ať už nastoupíte na jakoukoliv pozici, čeká vás kompletní zaškolení, přátelský přístup a pomocné ruce našich skvělých trenérů.

Na co se můžete těšit

Kudy vede cesta do Seznamu

Koukněte, jak vypadá výběrko, pohovor nebo první den v Seznamu, ať se vaše cesta na vysněnou pozici obejde bez zbytečných škobrtnutí.

1 Zaslání životopisu

Dejte nám o sobě vědět, i když třeba hned nevíte, co by vám slušelo za pozici. Míst máme spousty a HR profíků taky, určitě něco vymyslíme.

2 Jak probíhá výběrko

Pokud vaše kvality pasují na pozici, zavoláme vám a probereme vzájemné představy o nástupu, náplni práce nebo finančním očekávání. Máme shodu? Rádi vás pozveme na první (nebo druhé) kolo pohovoru.

3 A je tu samotné výběrko

Výběrka probíhají online i offline, ale nebojte se žádného výslechu, je to spíš profesní pokec a upřímnosti si ceníme.

4 Je to tady! Nabídka práce

Do týmu skvěle pasujete a rádi bychom vás pasovali na Seznamáka. E-mailem vám proto pošleme oficiální nabídku práce, kde znova shrnujeme důležité body spolupráce. Všechno souhlasí? Prima, dejte nám vědět, že do toho jdete s námi.

5 Vítejte na palubě, aneb Pre-onboarding

Skvěle, plácli jsme si na spolupráci. Smlouvu u nás můžete podepsat v den nástupu, ale jestli už se nemůžete dočkat, připravíme ji k podpisu i dřív. A rovnou můžete nasát informace na dobrém kafi s někým z budoucího týmu.

6 Hurá, váš první den v Seznamu

Každý začátek měsíce vítáme všechny nováčky u nás na centrále v Praze. Vyřešíme potřebnou administrativu, předáme vám techniku, seznámíme vás s kolegy a nakonec vás provedeme po našem labyrintu.

7 Adaptace aneb jééé, funguje to!

Na začátku to vypadá možná trochu chaoticky, ale nebojte, máme promakaný systém školení pro každou pozici, takže co neumíte, rádi naučíme.

8 Umíte vše levou zadní? Pak je tu interní vzdělávání

Po rozpačitém začátku jste už profíci v oboru, gratulujeme. A protože umět všechno je nuda, náš tým trenérů vám rád poradí s dalším rozvojem. A nabídka je nekonečně bohatá, vybrat si můžete z našeho e-learningu nebo školení přímo na míru.

Kde nás najdete

Bratislava

Seznam.cz Slovensko, s.r.o.
Bottova 7939/2A
811 09 Bratislava – Staré Mesto
Slovensko
Bus
50 68 88 90

Chcete u nás pracovat?

Chcete u nás pracovat?